Priser og betaling

Klubbens ulike kontingenter/medlemskontingenter for 2019 finner du nedenfor. Det ble ikke gjort noen endringer etter ÄrsmÞtet 6. mars 2019. Vedtatte kontingenter og priser for 2019 er derfor:

Medlemskontingent/hovedmedlem: kr. 900.

Medlemskontingent for hvert familiemedlem over 18 Är: kr. 450

Medlemskontingent for hvert familiemedlem under 18 Ă„r: kr. 100.

Leie av lagringsplass pr. bÄt: kr. 1.000.

For innmelding etter 1. august betales halv kontingent. Dette gjelder ikke lagringsplass for bÄt.

Passiv medlemskontingent/stÞttemedlemsskap er 300 kroner. Det gir ikke rett til nÞkkel med deltakelse i felles arrangementer eller bruk av klubbens materiell.

Depositum for nĂžkkel: Kr. 200,00

Kontingenten betales til:

Hamar Roklub 1881, Postboks 196, 2302 Hamar Kontonummer: 1822 21 79722

Vennligst skriv pÄ giro/noter i nettbanken hva betalingen gjelder (f.eks. kontingent +3 familiemedlemmer +2 bÄtplasser -2 dugnader.

Hvis det ikke er plass pÄ giro eller i nettbanken for informasjonen, sÄ kan slik informasjon ogsÄ sendes pr epost til kasserer@hamarroklubb.no.

Alle medlemmer vil fÄ tilsendt en epost (evt. brev) med kontingentkrav i starten av sesongen. Nye medlemmer innbetaler til bankkonto etter at innmeldingsblankett ble utfylt, slik bankett finner du pÄ hjemmesiden.