Medlemskap

Ønsker du å melde deg inn i klubben gjør du dette via egen side (priser for medlemskap finner du her). Ofte stilte spørsmål med tilhørende svar finner du på denne siden.

For å bli medlem i Hamar Roklub trenger man ikke noen kajakk eller ro- ferdigheter på forhånd. Det vi imidlertid ser på som en forutsetning, er at man er i stand til å kunne klare seg om man er uheldig og velter/ tipper, dvs. ha en svømmeferdighet som gjør at man evner å ta seg til land om uhellet er ute.

Som medlem har man mulighet til å disponere klubbens kajakkmateriell, tilgang til garderober og toalett, tilgang til klubbens trimrom, klubbens klubbhus, disponere egen kajakkplass, kunne delta på klubbens ulike kurs, mm.

Om man vil orientere seg om klubben før man eventuelt melder seg inn, er det mulighet for det, gjennom å møte opp på klubbens «åpent hus» ordning som arrangeres ukentlig på onsdagskvelder i sommerhalvåret. Der vil man kunne få ytterligere informasjon om klubben og selv kunne prøver seg i kajakk i trygge omgivelser.