Aktivitetsliste

All aktivitet i Hamar Ro- og Kajakklubb er avlyst inntil videre. B√•thuset og klubbhuset er stengt for medlemmene. Det er ikke tillatt for medlemmene √• g√• inn i v√•re anlegg p√• Tjuvholmen og hente utstyr som klubben eier. Det er tillatt √• hente egen privat kajakk gjennom egen port fra utsiden av b√•thuset. V√¶r n√łye med hygienen n√•r du gj√łr dette.

Nedenst√•ende informasjon gjelder fra den dagen aktivitetene kommer i igjen. Sp√łrsm√•l om situasjonen kan rettes til klubbens leder, Arne Hansen.

Hvis du √łnsker √• melde interesse eller om du har behov for √• stille sp√łrsm√•l om den enkelte aktivitet, kan du sende epost direkte til den enkelte ansvarlige som er oppgitt p√• lista nederst p√• denne siden.

Se også egen side for eksterne aktiviteter  (som ikke er i klubbens regi).

P√•meldingsfrist er √©n uke f√łr de ulike arrangementene som krever p√•melding.

Pris Grunnkurs:  Kr. 2000,-
Pris Introduksjonskurs: Kr. 800,-

Link til kurspåmelding for Våttkort finner du her:

V√ÖTTKORT

Priser og antall deltakere for de ulike kurs er (styret tar forbehold om endringer i priser når kurs-tilbudet er endelig klart):

Minimum deltagere på klubbens kurs: 4 personer. Maksimum antall 10 personer.
Bedrifter og lignende som √łnsker kurs, m√• melde seg p√• klubbens faste kurs tilbud.

Andre sp√łrsm√•l om kurstilbudet kan rettes Per Olav Lund som er kursansvarlig i styret.

P√•melding/sp√łrsm√•l rettes pr. mail til den som st√•r oppf√łrt som ansvarlig for aktiviteten:

Her er telefonnummer og epostadresser til kursledere i instrukt√łrkorpset:

Jon                        934 66 630                          jon.simensen@online.no

Ole Martin          920 52 127                          frifant@gmail.com

Per Olav               976 70 711                         mailto:perolavlund0@gmail.com

Andre epostadresser:

Solveig Hauge: solvehau@broadpark.no
Ole M. Mortvedt: frifant@gmail.com

Med forbehold om endringer og eventuell supplering i aktiviteter!