Spørsmål og svar

Her finner du svar på spørsmål som vi ofte får av medlemmene. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt her, kan du kontakte oss via kontaktsiden.

Spørsmål: Hvor mye erfaring må jeg ha før jeg kan bli medlem i klubben?
Svar: En trenger ikke å ha erfaring for å bli medlem. Men for å få glede av padling er det lurt å få grunnleggende veiledning på de åpne onsdager 18-20. For å kunne bruke klubbåter utenfor Veslemjøsa kreves det gjennomfør instruksjonskurs som jevnling tilbys fra klubben (har en erfaring fra padling før er det ikke påkrevet med dette kurset). Men før en tar en tur utenfor Veslemjøsa burde en ha pratet med en erfaren padler for å bli kjent med Mjøsas egenart. Når det gjelder roing er det påkrevet med et lite kurs før en kan låne båtmateriell i det hele tatt. Dette avtales særskild med klubbens ledelse. Forutsetning for å kunne bruke klubbens material er å kunne svømme i land med svømmevest.

Spørsmål: Må jeg ha egen kajakk og utstyr for å melde meg inn i klubben?
Svar: Nei, klubben har mange kajakker en kan låne og i alle vanskelighetsgrader.

Spørsmål: Hvordan melder jeg interesse for båtplass?
Svar: Send e-post til leder@hamarroklubb.no der du skriver at du ønsker båtplass.

Spørsmål: Hvor lang ventetid er det på båtplasser?
Svar: For tiden er det ingen ventetid men det kan endre seg når det nye tilbygget er fyllt opp.

Spørsmål: Må jeg ha våttkort for å låne klubbens kajakker?
Svar: Ja hvis man ikke har erfaring med padling, nei hvis en har erfaring med padling.

Spørsmål: Hva er inkludert i medlemskapet?
Svar: Som medlem får en lånt båtmateriell under visse forutsetninger. Videre får en brukt båthuset med godt utstyrt treningsrom og dusj. Som medlem får en jevnlig informasjon om fellesturer en kan delta på og kurs som tilbys. Om vinteren tilbys sikkerhetstrening i Ankerskogen svømmehall (2 søndager, påmelding er påkrevet) og diverse foredrag om padling, første-hjelp ol. Og ikke minst mange trivelige opplevelser på Mjøsa og et hyggelig miljø sammen med andre medlemmer.