God start-catch for rosesongen 2020

Søndag 24. mai ble det en fin kickstart og skikkelig rocatch for rosesongen 2020. Det er lenge siden det har vært så mange roere på vannet samtidig. Flere fikk testet seg denne dagen. Firer-innriggeren ble båret ut av båthallen og vasket. Den skal på vannet den også. Men litt senere!

BILDET: Sjelden å se så mange roere på brygga og på Vesle-Mjøsa. Foto Kåre Egil Roko

Men to singelscullere og to trimmere var flittig i bruk. En av våre roere fikk seg også et bad etter et mislykket forsøk på endring ved brygga i Vesle-Mjøsa. Slik kan skje, selv den beste.Neste gang Tom, går det fint. Husk klæs-skift!

Noe strålende vårvær var det ikke. Men likevel ble det noen turer på vannet. Sånn blir det hver søndag framover. Det blir mulighet til å ro søndager fra kl. 11-14.

BILDET: Forsiktig test av ny, men bruktinnkjøpt, singelsculler. Foto Kåre Egil Roko

BILDET: Roliv på brygga og Vesle-Mjøsa. På bildet har Sverre sneket seg med som linselus i en kajakk for å passe på en dykker som hjalp til med å hente opp en del dritt på bunnen av Vesle-Mjøsa. Foto Kåre Egil Roko

 

BILDET: Vår flotte firer innrigger kom ikke på vannet, men den fikk en skikkelig rundvask. Den må også gås over på undersiden med noen nye nagler og skruer før bruk. Foto Kåre Egil Roko