25-30 medlemmer møtte til vårdugnad

25-30 medlemmer møtte til en flott dag med opprydding og dugnad både på og i Roklubbens lokaler på Tjuvholmen. – Det var god innsats og vi fikk gjort det vi skulle gjøre, sa leder Arne Hansen etter dugnaden! På bildet under er det Marit og Inger som pynter opp løv på Tjuvholmen. Alle foto: Erik Johnsen

Vårpuss raking

Det var hyggelig at så mange medlemmer stilte opp. Det ble vasket garderober, ryddet i båthallen, raket løv og samlet brask, malt litt på båthuset, og ellers en rekke forefallende arbeider. Så nå ble det fint rundt oss!

20160423_125224

Bildet over: Trond Elveoset (til høyre) og Ole Christian Bang vasket båter som skulle brukes i Ankerskogen søndag 24. april.

Bildet under: Det var kaffepause på varandaen i det fine, men litt kjølige vårværet. Nærmest ser vi nestleder i klubben Tor S. Eng og medlem Tove Hofshagen.

kaffekos

Vårpuss vårvask

Bilder over: Vasking av garderober. Vi ser Maia Nyvold og Vibeke Steen i arbeid.

Bildet under: Arne Hansen (leder i klubben til venstre) deler ut nye nøkler til medlemmer Lars Tessem.

nøkkelutdeling