Naturopplevelse: Telemarkspadleren 17. og 18. september

Telemarkspadleren logoDatoen for Telemarkspadler’n 2016 er klar. Arrangementet skjer 17. og 18. september og det er bare å reservere denne helgen. Noen som kanskje vil ta turen til Telemark?

Telemarkspadler’n er et av de største norske kajakkløpene, og er en flott mulighet for å oppleve vakker norsk natur og ikke minst Telemarkskanalen fra vannet.

Mosjonister

Her deltar både ivrige mosjonister, konkurransepadlere, kanopadlere og de som bare nyter turen. En kan velge ulike distanser på 10 km, 23 km eller 46 km. Den lengste løypa starter også i målomradet og gjør logistikken enkel.

For 23 km og 10 km arrangeres transport fra målområdet og til startene både for padlere og kajakker noe som bør bestilles ved påmelding. Løpet legges opp slik at alle kommer i mål innenfor noen få timer. Det er premieoverrekkelse og uttrekning av premier når alle er i mål. Frem til alle er i mål er det mulighet for å teste kajakker og se på  utstyr eller å nyte bakt potet som serveres alle deltagere.

På kvelden griller vi sammen og feirer dagen. Søndag er det sen start på slusepadlingen hvor dere kan oppleve å bli sluset med kajakk og se en av Norges kjente turistattraksjoner. Dette er bare en social dag.

Målområdet er på Norsjø Ferieland, hvor det er flotte muligheter for overnatting, enten i hytte, campingvogn eller telt. Norsjø Hotell ligger bare 500 meter derfra. Starten på 23 km går fra Notodden klokken 11:00 lørdag 17. september.

Som tidligere år belønnes de som treffer en rask beslutning, og aller-rimeligst er tidlig påmelding. Dette er uansett om du velger å padle 10, 23 eller hele 46 km. Det er også mulig å bare delta som heiagjeng lørdag, og nyte selskapet og så kose seg med slusepadling søndag. Påmelding finner du uansett her :

https://www.deltager.no/telemarkspadlern2016

Mer informasjon fås på nettsiden www.telemarkspadlern.no eller ved å følge med på facebook https://www.facebook.com/Telemarkspadler.

Se video fra løpet i 2014  her:

http://youtu.be/kyLXd5CvVKE