Aktivitetslista klar og nye treningsapparater

Klubbens treningsrom i b√•thuset p√• Tjuvholmen er oppgradert i l√łpet av vinteren. Noen gamle og utdaterte treningsapparater er kassert og en del nye apparater er kommer til. Aktivitetslista for 2019 er n√• klar og du finner den her.¬† Liste over rokurs er ogs√• lagt p√• samme sted.

Treningsrommets¬†siste nyvinning er et roergometer av typen Concept 2. Ei fantastisk treningsmaskin for roere, men som ogs√• kan brukes av alle som trenger t√łff trening eller bare god mosjon. Concept 2 benyttes av norske roere og alle norske roklubber slike maskiner. Det arrangeres ogs√• NM og VM p√• disse maskinene.

BILDET: Romaskin og padlemaskin.

Det må legges til at treningsrommet har treningsmanualer, spinningsykler, ei romaskin (som nevnt), ei padlemaskin, vekter og en del apprater.

Det er viktig √• holde orden p√• treningsrommet (og i klubblokalene ellers for den saks skyld). Rydd derfor opp etter det. For √• f√• oversikt over bruker av treningsrommet, skal du registrere deg p√• den lista som henger til venstre opp ved d√łra n√•r du g√•r ut av treningsrommet.

Og husk å behandle utstyret pent.

Så nå er det bare å dra til!