Aktivitetslista klar og nye treningsapparater

Klubbens treningsrom i båthuset på Tjuvholmen er oppgradert i løpet av vinteren. Noen gamle og utdaterte treningsapparater er kassert og en del nye apparater er kommer til. Aktivitetslista for 2019 er nå klar og du finner den her.  Liste over rokurs er også lagt på samme sted.

Treningsrommets siste nyvinning er et roergometer av typen Concept 2. Ei fantastisk treningsmaskin for roere, men som også kan brukes av alle som trenger tøff trening eller bare god mosjon. Concept 2 benyttes av norske roere og alle norske roklubber slike maskiner. Det arrangeres også NM og VM på disse maskinene.

BILDET: Romaskin og padlemaskin.

Det må legges til at treningsrommet har treningsmanualer, spinningsykler, ei romaskin (som nevnt), ei padlemaskin, vekter og en del apprater.

Det er viktig å holde orden på treningsrommet (og i klubblokalene ellers for den saks skyld). Rydd derfor opp etter det. For å få oversikt over bruker av treningsrommet, skal du registrere deg på den lista som henger til venstre opp ved døra når du går ut av treningsrommet.

Og husk å behandle utstyret pent.

Så nå er det bare å dra til!