Klubbrekord: 24.000 kilometer er passert

Da har medlemmene satt klubbrekord i antall padlede og rodde kilometer i 2018. Pr. 9. oktober 2018 har medlemmene rodd og padlet 23.734 kilometer.

BILDET: Fra sesongavslutningen 7. oktober f√łr vi padlet og rodde til Atlungstad. Foto Solveig Hauge

Den forrige rekorden ble satt i 2016 og var p√• 22.961 kilometer pr. 31. desember. S√• den rekorden kommer til √• bli skikkelig¬†«moset» i √•r.

Flere årsaker

Det er flere grunner til det flotte mosjonsresultatet i √•r: flott¬†sommerv√¶r, mange nye medlemmer og det faktum at flere av v√•re medlemmer¬†har f√łlt seg lokket ut p√• vannet. I alt har 424 av v√•re medlemmer satt seg i b√•tene denne sommeren.

BILDET: Fra turen til Atlungstad 7. oktober. Foto Solveig Hauge

Klubbens medlemstall har √łkt ogs√• i √•r. Faktisk innmeldes det stadig nye medlemmer. Pr. dags dato¬†er det registrert ca. 470 medlemmer. Det er noen av disse som ikke har betalt medlemskontingentene. Men fortsatt √łker vi antallet medlemmer. Det offisielle medlemstallet kommer f√łrst i √•rsrapporten som komme over nytt√•r. Da vil alle som ikke har betalt medlemskontingenter og kontingent for b√•tplassleie bli str√łket.

Sesongavslutning og h√łstdugnad

Det var offisiell sesongavslutning 7. oktober der over 20 padlere deltok i et sjeldent flott oktobervær. Det ble rodd og padlet fra Tjuvholmen til Atlungstad og litt ekstra i det fine været. Som vanlig var det kaffe og kake ved klubbhuset etter turen.

Selv om det var markering av sesongavslutning, s√• vil nok mange fortsette √• padle fram mot jul. Det er jo bare et sp√łrsm√•l om¬†riktig utstyr, p√•kledning og lyst!

Det var faktisk så fint av flere av våre medlemmer la i vei etter kaffen på ny tur. Flott!

S√łndag 14. oktober er det som vanlig h√łstaktiviteter med opprydding inne og ute p√• Tjuvholmen etter en veldig flott sesong. Her sendes det ut egen innbydelse fra styret. M√łt opp senest klokka 12.00, ta med l√łvrive, arbeidshansker og ha p√• arbeidskl√¶r i stedet for treningst√ły, s√• sikrer vi god opprydding f√łr vinteren.

Ny ventilasjon

I sommer r√łk ventilasjonsanlegget i b√•thuset. Det betydde at det ble sv√¶rt mye plager med fukt og d√•rlig luft i garderobene. Derfor besluttet styret √• f√• p√• plass et nytt ventilasjonsanlegg. Det kom i drift ca. 1. oktober og styres ved hjelp av sensorer.

Styret ber medlemmene om ikke √• tukle med termostater etc. i klubbhuset fordi dette kan f√łre til √łkte utgifter til driften, s√¶rlig store str√łmutgifter.