Over 26.000 kilometer padling og fortsatt fantastiske padleforhold!

S√• langt¬† √•r er det padlet og rodd over 26.000 kilometer. Fortsetter mildv√¶ret og det er stille og rolige forhold p√• Mj√łsa, blir det nok flere kilometer. S√• langt har 61 av v√•re medlemmer padlet mer enn 100 kilometer.

BILDE: Det er rolig p√• Tjuvholmen om dagen. Stille i b√•thallen og klubbhuset selv om det fortsatt er mange som tar √•rene fatt.¬†Det er litt merkelig. Det er jo helt topp forhold p√• Mj√łsa, mildt og godt. Men det blir kaldere n√• utover i slutten av november. Bildet er tatt 15. november 2018. Foto Erik Johnsen

Enkelte dager nå i november har det vært helt eventyrlige forhold på vannet. Det er uvanlig. Det er vindstille også, ikke bare 6-8 varmegrader. Egentlig forstår de som padler en del om dagen, hvorfor ikke flere er ute på vannet.

26.000 kilometer er¬†alts√• passert. √ėivind Krogrud n√¶rmer seg 1.200 kilometer. Det er godkjent innsats! Det nytter ikke √• padle 250 kilometer for √• komme deg inn p√• ti p√• topp lista til klubben. De 10 padlerne og roerne som har padlet mest har mer enn 500 kilometer hittil i √•r. Fortsatt er det langt til nytt√•r!

Det foreg√•r litt over garderobetaket ogs√•. Her legges ny isolasjon og nytt gulv. Vinterarbeid av √ėivind Krogrud. God innsats!

BILDE: Vikingskipet sett fra kajakk i √Ökersvika 15. november 2015. Foto Erik Johnsen