På gang: Oppstart for ro- og padleorientering. Kurs i Grønlandsårebruk.

1. juni starter ro- og padleorienteringen på Mjøsa. Tilbudet varer fram til 30. september.

BILDET: Ut på tur, aldri sur! Bli med på ro- og padleorientering fra 1. juni.

Det er styret i klubben som inviterer medlemmene til å delta i ro- og padleorientering. Det er lagt ut poster ulike steder på Mjøsa og informasjon om opplegget finner du i klubbhuset på Tjuvholmen.

Grønlandsårekurs

Husk også at mandag 5. juni vil Øivind Krogrud holde kurs i padling med grønlandsåre.

BILDET: Øivind Krogrud vil 5. juni vise deg hvordan du i praksis bruker slike grønlandsårer riktig under padling.

Kurset er lagt til Veslemjøsa utenfor klubbhuset på Tjuvholmen.  Kurset har start kl. 12.00.

Det er begrenset plass til deltakere på kurset. Påmelding skjer til Øivind. Du finner hans epost nederst på siden under menypunktet «Aktiviteter«.