Padlerne fra Hamar syntes godt i Søre Osen 22. juli

Det er liten tvil om at padlerne fra Hamar ro- og kajakklubb 1881 som hadde tatt turen til Søre Osen Padleregatta 22. juli, syntes godt på vannet. I et praktfullt være en times kjøring fra Hamar, ble dagen aldeles topp for alle som detltok.

BILDET: Mye folk fra Hamar ro- og kajakklubb var med i Søre Osen. Dette bilder er tatt etter løpet. Alle var slitne, men fornøyde.

– Tusen takk til alle deltakere og funksjonærer under årets arrangement. 2018 utgaven er allerede under planlegging, og årets resultatliste finner dere under, skrev Øivind Krogrud som deltok sammen med en rekke padlere fra Hamar på sin facebook-side.

Nær 50 båter av ulik type deltok i alt fra kano til kajakker. Det var også masse folk som fikk se at Hamar-padlerne utmerket seg på en fin måte og preget dagen på vannet i et flott tilrettelagt arrangement i et supert sommervær!

Dette er vel noe flere burde deltatt i. Det var  jo morsomt, sosialt og ikke så veldig høytidelig.

BILDET: Mange deltok og padlet i vei!

Øivind Krogrud klarte å lokalisere ei resultatlista for dem som padlet på tid:

Resultatliste, Søre Osen Padleregatta

BILDET: Før start.