Påmelding til kurs i romaskin C2

Kurset varer i ca 2 timer fra kl. 18-20. Ta med treningstøy og joggesko. Kurset skal foregå i treningsrommet på roklubben ca 6 deltagere hver gang. Vi har 3 romaskiner, 2 av dem er innlånt. Vi har satt av følgene torsdager:

28 okt, 4 nov, 11 nov, 18 nov, 25 nov, 2 des

Send sms til STEIN HVAL MOB 911 99757 om hvilke datoer som passer best ev. om du helst vil være sammen med noen. På lista mi har jeg i alt 24 som var interessert/meldte seg på, men er det noen etternølere så er det bare å melde til Stein. Dette er for alle medlemmer, og vi vil ha med flest mulig. Instruktører vil være Stein Hval, Erik Johnsen og Tom Johansen. Påmeldingsprinsippet vil være «førstemann til mølla», og vi fyller på etterhvert. Minner også om at man nå utover også kan ro til distansemerkene på romaskin. Les mer om dette her.

(Tekst: Tor Sæming Eng – tlf: 95731061 – e-post: countnec@hotmail.no)